November 2023

Demonstrimi i robotit disifektues të realizuar pranë Steam FabLab
||, ,
"Robotika: Porta drejt Inovacionit dhe Teknologjisë" Të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë patën mundësinë të...
continue reading