Eksperti i IAM leksion të hapur me studentët në UniBA

Studentët e Universitetit Barleti kishin nderin të ishin pjesë e një leksioni të hapur me ekspertin IAM (Identity Access Management) pranë IBM në Londër, Z. Kreshnik Çela.

Eksperti IAM më datë 27.03.2024 ndau eksperiencën e tij me studentë dhe pedagogë në sferën e sigurisë kibernetike dhe lidhjes së saj me Inteligjencën Artificiale.

Një temë bashkëkohore e cila tërhoqi vëmendjen e studentëvë të Shkencave Kompjuterike dhe Informatikë e Aplikuar në Universitetin Barleti.