All News

Eksperti i IAM leksion të hapur me studentët në UniBA
||,
Studentët e Universitetit Barleti kishin nderin të ishin pjesë e një leksioni të hapur me...
continue reading
Mbyllet me sukses ACSF, panairi më i madh dedikuar talentit të të rinjve
||, , ,
Panairi më i madh dedikuar talentit dhe aftësive të të rinjve, “ALBANIAN CENTRAL STEAM FAIR...
continue reading
Demonstrimi i robotit disifektues të realizuar pranë Steam FabLab
||, ,
"Robotika: Porta drejt Inovacionit dhe Teknologjisë" Të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë patën mundësinë të...
continue reading
Inaugurimi I Hapësirave Kreative në UniBa
||, ,
Shumë të lumtur për hapjen e hapësirave tona kreative ku ne besojmë dhe inkurarojmë kërkimin,...
continue reading