Projekte

Mbyllet me sukses ACSF, panairi më i madh dedikuar talentit të të rinjve
||, , ,
Panairi më i madh dedikuar talentit dhe aftësive të të rinjve, “ALBANIAN CENTRAL STEAM FAIR...
continue reading
Demonstrimi i robotit disifektues të realizuar pranë Steam FabLab
||, ,
"Robotika: Porta drejt Inovacionit dhe Teknologjisë" Të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë patën mundësinë të...
continue reading